Viikonloppu meni mökkeillessä. Siitä voit lukea lisää Palapelistä, kovin tuli mieleenpainuva viikonloppu.

Almallakin oli kivaa, se hoksasi, että mökillä onkin naapureita, kun sieltä kuului iloinen naurunremakka. Taisi olla jonkinmoinen sukukokous päällä, koskaan aiemmin en ole sieltä mitään ääniä kuullut. Iloinen umpisosiaalinen koiruutemmekin sitten päätti laajentaa tutkimusmatkailua sinne, iloisten ihmisten sekaan. Korvat taisivat jäädä meidän luokse mökille, kun ei meinannut tulla takaisin sitten millään. Pitää kiittää luojaa, että mökki ei ole minkään vilkkaan tien varressa, eikä edes lähellä, voisi olla tykytyksiä enemmänkin.

Alma kokeilee jo rohkeasti vettä. Se työntää koko päänsä veden alle metsästäessään levää tai kaisloja ja puhaltaa pinnalle ilmakuplia. Se kaivaa ja kauhoo vettä etujaloillaan ja vaikuttaa muutenkin pitävänsä vedestä. Kunhan itse uskaltautuisi uimaan ja olisi sellainen ranta, jonne Alman voisi irti laskea, se saattaisi meidän perässä uimaan uskaltautuakin.

780040.jpg

Hommasin Almalle maakoukun ja siihen kiinnitettävän vaijerin. Myös dami ja motivaatiopatukka on hankinnassa. Viikonloppuna Alma sai myös uuden kaulapannan ja hihnan.

Huomenna olisi Alman 16 viikkoisen rokotukset. Vaikka kovasti on sanottu, että pitäisi antaa eri ajankohtina tehosteet ja rabies, niin minä kasvattajan sanojen mukaan saan ottaa kaikki nyt samaan aikaan, niinkuin aina ennenkin (edelliset koirat). Ollaan sitten vähän pidempään vastaanotolla, ihan mahdollisen reaktion vuoksi.

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!