On kulunut jokseenkin paljon aikaa siitä, kun tänne on mitään rustattu. Mitään ei vaan ole tapahtunut. Alma on entisellään, rakastava, riehuva oma itsensä ja voi mainiosti. Kennelyskä saatiin sieltä Lahden näyttelystä ja täitä ilmeisesti speedracesta, mutta kaikki on hoidossa.. ja mie sanoin, että mitään ei ole tapahtunut.. :-D

Alma on viettänyt nyt vajaan viikon täällä kämpässä valloillaan. Häkissä se on ollut tähän saakka, mutta mie haluaisin häkistä eroon tai ainakin saada koiralle mukavammat oltavat, niin päätettiin kokeilla ja pikkuhiljaa alettiin katsomaan, mitä tapahtuu, jos Alman jättää tänne yksin. Ei se mitään ole tehnyt! Ja labradorithan on kuuluisia talonhajottamisvimmastaan, kun tylsistyvät.. Saas nähdä, alussahan me vasta ollaan. Perjantaina se oli kantanut miun tupakkakengän keskelle olkkarin lattiaa, mutta ei ollut sitä rikkonut. Kunhan vain siirteli.

Kasvattaja tarjosi toista tuollaista sijoitukseen. Mietin sitä kyllä ja harkitsinkin vakavasti, mutta päädyin siihen, että tällä hetkellä miinusmerkkejä on liikaa. Ehkä sitten, kun saamme omakotitalon. Sitten olisi ainakin tilaa.

Näin täällä. Tylsää.

 

 

Kuvat lelun montuilta.