Hmm.. Mistähän aloittaisi..

Haminalaiset lienevät kuulleet, että täällä on jonkinmoinen täiepidemia koirien keskuudessa. No vieraili ne ilmeisesti sitten meilläkin, ainakin Alma leikki tutun koiran kanssa, millä niitä oli. Kiitos soitosta ja ilmoituksesta, saatiin asia ainakin toivottavasti hoidettua pois päiväjärjestyksestä. Ollaan nyt siis oltu jo monta viikkoa leikkimättä muiden kanssa, ihan vaan varovaisuuden vuoksi, ettei mitään pääsisi leviämään suuntaan tai toiseen. Tylsää...

Kun yhdestä asiasta pääsee, tulee tilalle toinen. Almalla on todella paha korvatulehdus, mistä lie senkin saanut. Reppana roikottaa korvaansa niin, että koko pää näyttää vinolta. Lääkkeet haettiin jo torstaina, antibioottia ja kipulääkkeitä, mutta ei vaan näytä vielä helpottavan. Perjantaina on kontrolliaika, jolloin kurkataan, olisiko korva parantunut jo niin, että lääkitykseen voisi lisätä korvatippoja... Voi reppanaa.

Helmikuussa mennään sitten labbiksien näyttelyyn Lahteen. Satu-kasvattaja ilmoitti meidät sinne samalla kun ilmoitti yhden omista koiristaan. Äiti lähtee taas mukaan ylimääräisiksi käsiksi. Jänskättää jo. :-)