Vuosi vaihtui täällä rauhallisissa merkeissä. Joulukuusi sai hetken ihmettelyn jälkeen olla rauhassa eikä se kaatunut, kuten äidillä kävi. Raketit paukkuivat ja välkkyivät, mutta Alma ei välittänyt niistä yhtään, ehkä vähän päätä käänsi äänen suuntaan, jos joku kovempi paukku läheltä kuului.

Soittelin viikolla Alman kasvattajan kanssa ja sovimme sitten, että hän ilmoittaa Alman sinne Lahden labradorien näyttelyyn. Se on siis 24.2.08 Lahden raviradan tuntumassa (äiti sanoi tietävänsä paikan). Satu (kasv) ilmoittaa yhden omista koiristaan ja se on Alman kanssa samassa luokassa, joten menen itse esittämään neitiä - ajatuskin alkoi jännittämään (taas).

Ensi viikonloppuna käymme Almaa näyttämässä kasvattajalla. Neiti on kovin siro ja kevyt, ihan hyvännäköinen minun mielestäni, mutta näyttelyitä ajatellen se kaipaisi lisää massaa. Pitäisi varmaan alkaa jo vaihtamaan ruoka aikuisten ruokaan, neiti syö vieläkin Eaglen penturuokaa, ikää sillä on nyt siis reilu 9 kk. Aikuisruoassa pitäisi olla erilaista energiaa, ja josko tuo p*skominenkin sitten vähenisi. Jännittää tavallaan, mitä Satu sanoo Almasta, onhan sillä korkeutta ihanteellisesti, 56 senttiä, mutta se ei paina kuin 28 kiloa ja on sellainen hoikka, niinkuin aiemmista kuvistakin näkyy. Saas nähdä sitten...
Mut hei, hyvää tätä vuotta!