Viime viikon maanantaina oli kennelliiton sivuille ilmestyneet meitin lonkkakuvien tulokset. A/A ja 0/0 oli niinkuin arvio olikin alunperin. :-)) Tosi hienoa, että sattui tämmöinen mäihä.. Ja onni Satulle, että juuri sijoituskoira on sellainen, niinkuin pitikin.

Loppuvuodesta käydään silmätutkimuksissa ja jos niissä ei mitään ilmene, ei muuta kuin odotetaan sopivaa ajankohtaa pennutukselle. Suunnitelmahan on, että kun Almalla on teetetty yksi pentue, koiran omistus siirtyy minulle ja saan sijoitussopimuksessa mainitun summan rahaa takaisin. Tuosta rahasta sitten olisi tarkoitus leikkauttaa Alma, mikäli Satua ei kiinnosta teettää enempää pentuja. Tulevaisuus näyttää, kuinka käy. Hyvälle tähän saakka. :-)

Almalla on nyt toiset juoksunsa, koira vaikuttaa apaattiselta, tavallista väsyneemmältä ja mörökölliltä. Ulkona se ei viihdy yksin yhtään vaan möllöttää koko ajan takaovella, josko siitä pääsisi sisään meitin kanssa olemaan. Housutkaan ei juuri häiritse neitin oloa, voihan se tietty olla, että Alma vaikuttaa masentuneelta juuri niiden takia, pois se ei niitä kuitenkaan revi, vaan antaa ihan suosiolla niiden ja rättien olla paikoillaan. Onneksi...

Ei tässä mitään ihmeitä olla muutenkaan tehty, kovasti harjoitellaan nätisti kävelyä hihnassa, oma pinna vaan ei meinaa aina kestää jatkuvaa pysähtelyä, eikä koira väsy tarpeeksi nopeasti - yleensähän loppulenkki menee meillä ihan laahustaessa... Huono kunto itse kullakin.

Hyvää loppuviikkoa!