Hurjaa vauhtia menee päivät, ei oikein perässä itsekään pysy. Huomaa, että vaikka on tekemistä, suurin osa keskittyy muuhun kuin koiraan.

Hampaat tuottavat kipua ja hampaidenkiristelyä.. Niitä tipahtelee vähän minne sattuu eikä rassu pysty kunnolla puremaan rakastamiaan puruluita, kun suu on niin kipeä ja milloin mikäkin osa kalustosta heiluu tai vuotaa verta.

Masu on pienellä sekaisin - en tiedä miksi.. Ehkä tuo ruoka ei enää sovikaan? Tähän saakka se on vaikuttanut niin hyvältä, Alma jaksaa ja voi hienosti, karva on upeassa kunnossa ja muutenkin.. Mikä lie sitten seuraava, mitä voisi kokeilla.. Huoh.

Ja tuo korva tuottaa edelleen mietteitä. Kasvattajakin lupasi Almaa tulla katsomaan, ajankohdasta ei sen suuremmin ollut vielä puhetta, ehkä parin viikon sisällä/päästä. Sinne on tulossa pieniä pentuja taas, utelin samalla, voisiko niitä mennä katsomaan, vaikkei ostoaikeita olekaan - tottakai! :-) Näkee taas pieniä karvapalloja!

Lauantaina käytiin ensimmäisen kerran Lelun montuilla.. Olipa kivaa! Koirat (Alma ja Siiri) ottivat kaiken irti hiekasta, vedestä ja rinteistä.. Ja meidän polvitaipeista.. Auts! En muistanut ottaa kameraa mukaan, mutta eiköhän tuo vauhtikaksikko ole niin usein tekemisissä, että niistä kuvia saadaan tännekin.

Huomenna olisi Kaakon käyttökoirien harkat(?)... Jospa uskaltautuisi paikalle.. :-)