Almalta on lähtenyt jo kaikki etuhampaat sekä ylhäältä että alhaalta. Seuraavina käsitykseni mukaan ovat vuorossa kulmat, näyttää vaan, että ne on ihan saakelin tiukassa.. Hienot ja suorat hampaat sille on eteen tulleet, mitä nyt olen niitä kuikkinut (jatkuvasti) ja ihaillut. Missä vaiheessa noita kulmia pitää tarkkailla enemmän? Jos ne eivät lähde irti rautahampaan tieltä?

856232.jpg

Siinä teille kitaa kerrakseen..:-D

Ja toinen juttu on Alman korva. Toinen korva sojottaa hassusti sivulle, eikä laskeudu niin nätisti, kuin toinen. Voihan olla, että Alman korvat vielä kasvaa ja toinen on tilapäisesti taittunut väärään asentoon - silti pelottaa että sillä on joku asentovirhe. Luulisi kyllä, että jos on jalostukseen tarkoitettu koira, niin ei korvalla ole merkitystä, jos kaikki muu on kunnossa - eihän?

856231.jpg

Söpö se on silti - korvasojosta huolimatta.. :-)

Ääh.. Miusta on tullut hätäilijä näin vanhemmalla iällä. Alma on ensimmäinen rotukoirani ja haluaisin niin kovin, että kaikki on kunnossa.. Se on niin pienikin vielä!

Tänään on jotkut möllitoko-kisat Simonkadulla, koulutus olisi varmaan sen jälkeen, mut minä en taida päänsäryltäni paikalle kyetä. Sen verran alkaa silmiä vetää ristiin, että pakko poistua koneeltakin. Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!