Ei oikein tule enää päivitettyä blogia, kun emme oikein mitään ole tehneetkään. :-P Nyt olemme lomalla ja Alma nauttii siitä, ettei tarvitse olla niin paljoa yksin.

Muutimme uuteen asuntoon, parinsadan metrin päähän edellisestä ja täällä viihdytään hyvin. Alkuahdistuksena Alma tuhosi tyttären puhelimen, muutoin on mennyt ihan hyvin.

Nyt Almalla on elämänsä viimeiset juoksut, parin kuukauden päästä sitten varataan aika lääkärille ja Almalle tehdään kohdunpoisto. Sijoitus/jalostustarkoitus kun ei täyty, ei koira kohdullakaan mitään tee ja pääsemme samalla eroon juoksuajoista ja elämä on sen jälkeen vähän huolettomampaa.

Kävin tänään katsomassa hoitopaikkaa Neuvottomassa, lähdemme miehen kanssa reissuun muutamaksi päiväksi, emmekä saaneet Almaa mihinkään hoitoon, joten koirahoitola oli tällä kertaa ainoa vaihtoehto. Hoitopaikka vaikutti tosi positiiviselta ja on ihanalla paikalla keskellä metsää. Alma on siellä muutaman päivän ja varmasti menee kaikki ihan hyvin. Juoksutkin ehtivät toivottavasti loppua jo ennen sitä, muuten reissukin siirtyy vielä.

Ruokavaliota siirretään nyt vehnättömään, katsotaan, miten sen kanssa käy. Almalla on jatkuvasti vaivaa korvien kanssa ja ihottumaa nivusissa ja vatsassa. 

Muutoin kaikki hyvin Almuskan huushollissa. :-) Hyvää loppukesää!